Thursday, July 31, 2014

Elämä on leikkiä vaan!

Nenän status tiistaina.
On ollut taas vipinää tälläkin viikolla! Mellillä on ollut joka päivä leikkitreffejä. Maanantaina illalla se pääsi painimaan Vilke-kelpien kanssa Hernesaareen, onneksi, koska päivä meni melkein kokonaan matkustaessa takaisin Helsinkiin ja bussissa nukkuessa. Juoksivat kuin hullut, jatkoivat äänetöntä ja varsin brutaalin näköistä painiaan sekä kastautuivat. Vilke lähti muina miehinä pitkälle uintilenkille, Melli tyytyi kastelemaan varpaitaan. Ilmeisesti vesi ei nyt taas houkuta, kun putoaminen altaaseen on liian tuoreessa muistissa. Päätettiin ottaa onnistunut leikkitapaaminen uusiksi. Tällä kertaa jäätiin ihan naapuriin hiekkakentälle, kun siellä ei kerrankin ollut ketään pelaamassa futista. Ralli oli taas melkoinen ja koirat tyytyväisiä.


Kääk!! Karkuun!!
Kuolassa ja hiekassa, mutta erittäin tyytyväisenä.

Vauhti-Vilke
Kaverukset.
Koska leikit päättyivät vasta kymmeneltä, päätin, että nyt tai ei koskaan kokeillaan koko yön nukkumista. Ja se onnistui!!! 7,5 tuntia unta, eikä pissoja lattialla. Luulen, että ongelma ei missään vaiheessa olekaan ollut koira (tietenkään) vaan minä itse, joka olen kuunnellut pennun jokaista liikettä ja ajatellut että se on pakko viedä ulos kun se vähänkin herää. Korvatulpat auttoivat ja uni maistui!

Eilen keskiviikkona lähdettiin sitten vaihteeksi reissuun, tällä kertaa Hyvinkäälle katsomaan kahta mäyräkoiraa (ja ehkä vähän niiden omistajaakin ;) ) Melli tutustui ensin 5-vuotiaaseen herra Heppuun, ja taisi pikkuisen rakastua. Leikki sujui todella hienosti, painia ja juoksemista, ei ollenkaan niin rajua kuin nuorempien kanssa, mutta silti tarpeeksi vauhdikasta.

Tutustutaan.
Hurjaillaan.
Painitaan.

Halitaan.

Huilaillaan.
Seuraavaksi esiteltiin Kamu. Kamu on vasta vuoden vanha, ja kävi ilmi, että intoa oli Mellin makuun vähän liikaa. Leikki onnistui vain niin, että Kamu oli hihnassa ja Melli vapaana, koska silloin Melli pääsi tarvittaessa karkuun kun toinen kävi liian rajuksi.

Jännää on!
Iik!

Mentiin väsyneen pennun kanssa hyvin levätyn junamatkan jälkeen äidin luo kylään. Siellä hauva
osoitti taas älykkyyttään. Kun hätä kävi liian kovaksi, se käveli raollaan olleesta parvekkeen ovesta ulos ja kävi siellä pissalla ja kakalla. Ilmeisesti se on tajunnut, että asiat hoidetaan ulkoilmassa!!

Illalla alkoi näkyä heräilyn merkkejä ja jännitinkin miten yö sujuu. Onneksi sattumalta törmättiin ulkona espanjanvesikoira Oppeen, jonka kanssa saatiin vielä puolen tunnin painit aikaiseksi. Yö venyi 8,5 tunnin mittaiseksi, eikä taaskaan pissoja lattialla!

Tänä aamuna Oppe tuli vastaan uudestaan ja saatiin sopivasti aamuenergiat purettua puistossa. Välillä on kätevää asua kaupungissa!

Nenä tänään


No comments:

Post a Comment