Monday, July 28, 2014

Ja vieläkin liian kuuma!

Nyt alkaa jo kypsyttämään! Kirjaimellisesti ja kuvainnollisesti. Helle vaan jatkuu ja jatkuu ja koira on reporankana kaiket päivät. Iltaisin se sitten virkistyy ja se onkin sitten menoa..

Lelulaatikossa..

Mellin nenä ja silmien ympäryksen iho on edelleen kipeä. Silmät on punaiset ja nenä rupinen. Nyt ei vielä tiedetä mistä on kyse. Kenties se voisi olla tuo Collie nose? Voisi selittää myös sen miksi aurinko on niin inhottava! Nyt täytyy odotella ja katsella. Eilen tilanne näytti huonolta, mutta tänään mun mielestä parempi. 
Noh, ollaan sietokyvyn rajoissa ja varjopaikkoja etsien puuhailtu kaikkea mukavaa. Tavattu pikkulapsia, tokoiltu, etsitty privaattirantoja mm. Lauttasaaresta ja Seurasaaresta, pelattu futista ja leikitty muiden koirien kanssa.

Siirtolapuutarhassa. Lasten lelut on kanssa ihan kivoja.
Melli kävi ensimmäistä kertaa ihan itse ja vapaaehtoisesti uimassa Seurasaaressa ja toisen kerran vahingossa Hämeenkyrössä kaverin luona. Mulskahti piha-altaaseen touhutessaan siellä uineen kultaisen noutajan ympärillä tarpeeksi kauan.

Uups! Se huomasi mut!

Luru: "Ottakaa tuo monsteri pois kimpustani!"

Melli: "Mutta minä olen ihan kiltti!"
Riemua ennen molskahdusta...

Olen märkä ja nenäni ja silmäni ovat kipeät :(

Kavereita me ollaan, vaikka vähän erilaisia.
Aikuiset voivat katsella maisemia. Melli lähtee syömään!

Eilen tavattiin muita Wirneen pentuja ja hauvat saivat vähän painia auringosta huolimatta. Jatkoimme Tampereelta matkaa Hämeenkyröön, jossa oli kaikkea mukavaa pientä puuhaa ja omistajakin sai nukuttua paremmin. Tänä iltana on sovittu tapaaminen kelpie-pennun kanssa, tavoitteena olisi painiottelu.

Kotona lepäilemässä.

3 comments:

  1. Ihana toi lelulaatikko kuva!

    ReplyDelete
  2. vähän hakuammuntaa, mutta vois olla sikaripunkkikin iskenyt melliin. kokeile antaa loishäätö, apteekkikaman pitäis käydä, jos sillä helpottais. ei siitä haittaa ainakaan ole :)

    ReplyDelete
  3. Voi pientä, onpa ikävän näköistä punoitusta. Toivottavasti syy selviää pian! :/

    ReplyDelete